Khamis, 11 Februari 2010

Makan- makan...

Pada 6/2/2010 yg lps, geng2 ADMAA berkumpul kat Restoran Pucuk Rebung untuk makan2.
Itu first time diaorang pi makan kat situ, terus hujan lebat mlm tu... hehehe.. ni gambaq2 nya...


Sebelum makan.. Mat Jan, Nabil,Syawal,OG, Zarik & Mamu

Lepas doa terus makan..Chop tak sabaq nak terkam apa taktau..


Cikgu Adi.. tu dia lengan...

Chop makan sampai tak sedaq apa atas kepala
G pulun sampai x sedaq orang ambik gambaq..

Ustaz control nak masuk blog ni...

Apa lagi Fitri ... tak cukup lagi ka sebelah sana...

Rupanya ada kek mlm tu... Terima Kasih buat semua ...

Bersama pelatih2 Modenas


Setiap hari Rabu atau Jumaat petang akan diadakan sessi latihan untuk pelatih2 dewasa. Ni gambar2 semasa latihan...



Berlatih dalam kumpulan besar

kemudian dipecahkan ke dalam kumpulan yang lebih kecil




One to one training... agaknya lebih berkesan tak?




Berbincang sebelum memulakan latihan


Serius mendengar penerangan dari OG, Zarik, Syawal dan Nabil



Inilah penjaga gelanggang kami, tanpa dia semak samunlah gelanggang....

Demo di Sekolah Agama Islah, Sungai Petani

Kelmarin, 10/2/2010,pihak ADMAA telah menerima jemputan khas dari Sekolah Agama Islah Sungai Petani untuk mengadakan demo bagi murid2 di situ. Terima kasih di atas jemputan yang diberi.


Pelatih2 ADMAA bergambar bersama Grand Master dan tenaga pengajar sekolah

video

Kalau ada pihak lain yang berminat nak menjemput kami silalah hubungi kami di 012-5963587 (Adi) atau 013-4197303 (Ustaz Nabil) .Tima kasih....

Selasa, 2 Februari 2010

Selamat Menyambut Hari Lahir .. Grand Master..

Assalamualaikum,
Semalam 1/2/2010, anak2 ADMAA gurun telah mengadakan sambutan hari lahir utk Grand master, Tuan Haji Awang Daud. Ramai yg hadir.. kepada semua yang telah bertungkus lumus menjadikan majlis ini menjadi kenyataan dan berjalan lancar... TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA.

Susun jangan tak susun...


Tok Guru & isteri terkejut.. alhamdulillah.. dimulakan dengan bismillah..

Nasib baik beli kek extra...



Kek utama di tempah khas

Nak potong kek dah...



Juadah lain yang turut dihidangkan


Malu pulak kena suap dpn ramai orang... :)