Isnin, 2 November 2009

Demo di Modenas Gurun

Pihak ADMAA telah dijemput utk membuat demo di MODENAS baru2 ni... sblm tu pihak modenas dah jumpa dgn cikgu Awang utk berbincang ttg mengajar peserta2 baru yg berminat untuk menyertai ADMAA.

Sebelum demo diadakan hanya beberapa org sj yg telah mendaftar, tapi selepas demo, alhandulillah jumlah peserta meningkat. Sessi latihan diadakan setiap Jumaat petang dan sabtu pagi. Tenaga pengajar? Mestilah Cikgu Adi, syawal, nabil, naim, zariq dan chop.

Terima kasih diucapkan kepada staf2 MODENAS, Gurun atas sokongan yang diberikan.

Malam Jumaat - Latihan di Gelanggang Gurun

Anak2 kecil sedang mendgr penerangan

maaf sebab lama dah menyepi. Sibuk sikit dgn aktiviti2 yang dijalankan. Latihan di gelanggang gurun diadakan setiap hari jumaat mlm sabtu bermula jam 8.30 mlm sampai 12.30 mlm. Latihan dipecahkan kepada 2 kategori, kanak2 dan dewasa. Yuran yg dikenakan bagi :
kanak2 pendaftaran RM15, bulanan RM10.00 dan bagi dewasa pula RM30 untuk pendaftaran dan RM15 utk bulanan.kepada sesiapa yang berminat, blh la hubungi cikgu adi (012-5963587) atau cikgu nabil (017-5500694).


Logo Asal ADMAA - Kelantan


nilah logo yang masih ada di dinding pusat latihan ADMAA yg telah dikendalikan oleh arwah abg zul, dan dibantu oleh abd adi dan rakan2 nya..